kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής και επηρέασαν τα μουσικά δρώμενα, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 2 Ιουνίου, το 1993 οι Ace of Base απολάμβαναν το προνόμιο της πρώτης θέσης στο Singles Chart της Μεγάλης Βρετανίας, με την επιτυχία τους ''All That She Wants''.

Πρόκειται για το δεύτερο σινγκλ που ξεχώρισε μέσα από το πρώτο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος, το οποίο κυκλοφόρησε το 1992 με τίτλο ''Happy Nation''.

Το "All That She Wants" γνώρισε μεγάλη επιτυχία και έγινε Νο.1 hit συνολικά σε 13 χώρες, μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, η Αυστρία, το Βέλγιο, η Δανία, η Γερμανία και η Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη δισκογραφική εταιρεία Mega Records, οι πωλήσεις του σινγκλ ξεπέρασαν τα 3,7 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι τα μέσα του 1998.

Μέχρι το 2002, οι συνολικές πωλήσεις του συγκροτήματος είχαν ξεπεράσει τα 30 εκατομμύρια αντίτυπα χάρη στα τέσσερα πρώτα άλμπουμ που κυκλοφόρησαν, κερδίζοντας μια θέση στον κατάλογο των πιο επιτυχημένων συγκροτημάτων από τη Σουηδία σε παγκόσμιο επίπεδο, στη θέση Νο. 3 δίπλα στους ABBA και τους Roxette.

 

 

 

 

Φωτογραφία: rollingstone.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker