kiss-logo
Now playingBELIEVER IMAGINE DRAGONS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Loreen – ''Σας προσκαλώ όλους στο σύμπαν μου''

Η νικήτρια της φετινής Eurovision ανακοίνωσε την επερχόμενη περιοδεία της που ονομάζεται φυσικά ''Τattoo''...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η νικήτρια της Eurovision 2023 δήλωσε μάλιστα σχετικά: ''Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που επιτέλους θα κάνω μια ευρωπαϊκή περιοδεία και θα σας προσκαλέσω όλους στο σύμπαν μου''.

Η Loreen κατάφερε να γίνει η πρώτη γυναίκα και ο δεύτερος solo artist που κερδίζει στη Eurovision δύο φορές στη διάρκεια του θεσμού, αφού κατέκτησε την πρώτη θέση το 2012 με το τραγούδι ''Euphoria'' και φέτος με το ''Tattoo''.

Επιπλέον, το ''Tattoo'' έκανε το ντεμπούτο του στο Νο.1 του Big Top 40 chart και στο Νο.2 του Official Singles chart, μένοντας πίσω μόνο από την επιτυχία του Calvin Harris και της Ellie Goulding στις 19 Μαΐου.
Ο διάσημη ερμηνεύτρια της ποπ μοιράζεται τώρα την υψηλότερη θέση στο βρετανικό chart για συμμετοχή στη Eurovision εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου μαζί με τον Ιρλανδό τραγουδιστή, Johnny Logan, ο οποίος νίκησε το 1987 με το τραγούδι του ''Hold Me Now''.

Η περιοδεία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στο Δουβλίνο στις 7 Νοεμβρίου και να πραγματοποιηθεί σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, περιλαμβάνοντας στάσεις σε πόλεις όπως η Γλασκώβη και το Λονδίνο, καθώς και πόλεις σε όλη την Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Πολωνία, τη Νορβηγία, τη Δανία, τη Σουηδία, τη Φινλανδία, την Εσθονία και τη Λετονία. Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί την 1η Δεκεμβρίου στη Λιθουανία, με την προπώληση των εισιτηρίων να ξεκινάει από τις 24 Μαΐου, ενώ η γενική πώληση των εισιτηρίων ξεκινά από τις 26 Μαΐου.

 

 

 

Φωτογραφία: nme.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker