kiss-logo
Now playingTWIST IN MY SOBRIETY JOANNE
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Kylie Minogue – Ένα άλμπουμ για τις προσωπικές στιγμές

''Ξεκίνησα αυτό το άλμπουμ με ανοιχτό μυαλό και κενή σελίδα'', δηλώνει η Kylie Minogue, προαναγγέλλοντας την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

''Ξεκίνησα αυτό το άλμπουμ με ανοιχτό μυαλό και κενή σελίδα'', δηλώνει η Kylie Minogue, προαναγγέλλοντας την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ, σε συνέχεια του άλμπουμ ''Disco'' που ηχογραφήθηκε το 2020.

Το νέο άλμπουμ έχει τίτλο ''Tension'' και για την κυκλοφορία του η Αυστραλή ερμηνεύτρια εργάστηκε για άλλη μια φορά με τον μακροχρόνιο συνεργάτης της Richard ''Biff'' Stannard, ενώ ο συνεργάτης της από την εποχή του ''Disco'' Duck Blackwell, έχει επίσης συμμετάσχει.
''Θα έλεγα ότι είναι ένα μείγμα προσωπικού προβληματισμού και μελαγχολικής έντασης'', είπε η Minogue αναφορικά με το επερχόμενο άλμπουμ.

''Σε αντίθεση με τα δύο τελευταία μου άλμπουμ, δεν υπήρχε ένα συγκεκριμένο θέμα, προσπάθησα να βρω την καρδιά ή τη φαντασία εκείνης της στιγμής και πάντα να προσπαθώ να εξυπηρετήσω το τραγούδι. Ήθελα να γιορτάσω την ατομικότητα κάθε τραγουδιού και να βουτήξω σε αυτήν την ελευθερία. Το άλμπουμ είναι ένα μείγμα από τραγούδια που έχω γράψει και τραγούδια που μου μίλησαν πραγματικά. Η δημιουργία αυτού του άλμπουμ με βοήθησε να περάσω κάποιες δύσκολες στιγμές και να γιορτάσω το τώρα. Ελπίζω να συνοδεύει τους ακροατές στα δικά τους ταξίδια και να γίνει μέρος της ιστορίας τους...

Το πρώτο σινγκλ από το επερχόμενο άλμπουμ έχει τίτλο ''Padam Padam'', και η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.
 

Το νέο άλμπουμ της Kylie Minogue περιλαμβάνει τους εξής τίτλους:

1. Padam Padam
2. Hold On To Now
3. Things We Do For Love
4. Tension
5. One More Time
6. You Still Get Me High
7. Hands
8. Green Light
9. Vegas High
10. 10 Out Of 10
11. Story.

 

 

 

 

Φωτογραφία: variety.com

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker