kiss-logo
Now playingUN ATTIMO DI PACE EROS RAMAZZOTTI
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

The Weeknd – Οι μέρες του ''Weeknd'' πρέπει να τελειώσουν

''Αυτή η περσόνα πρέπει να τελειώσει''. Ο Abel Tesfaye μπορεί να βάλει ένα τέλος στις μέρες και τα έργα του ''The Weeknd'', σύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξή...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

''Αυτή η περσόνα πρέπει να τελειώσει''. Ο Abel Tesfaye μπορεί να βάλει ένα τέλος στις μέρες και τα έργα του ''The Weeknd'', σύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξή του στο W Magazine.

''Το άλμπουμ που ετοιμάζω τώρα είναι πιθανότατα η τελευταία μου συμβολή στη μουσική ως The Weeknd. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνω. Ως The Weeknd, έχω πει ό,τι μπορούσα να πω''.
Αυτά δήλωσε ο Καναδός τραγουδοποιός, προσθέτοντας ακόμα ότι σκέφτεται φυσικά να συνεχίσει να γράφει μουσική ''ως Abel, ή ίσως και ως The Weeknd, αλλά σε κάθε περίπτωση εξακολουθεί να θέλει να «σκοτώσει» την περσόνα''.

''Και θα το κάνω τελικά. Σίγουρα προσπαθώ να ρίξω αυτό το δέρμα και να ξαναγεννηθώ, συνέχισε ο Tesfaye, ο οποίος στα άμεσα σχέδιά του περιλαμβάνει επίσης την ηχογράφηση του soundtrack για το ''The Idol'', τη σειρά που έχει δημιουργήσει με τους Reza Fahim και Sam Levinson.

''Ο κινηματογράφος και η τηλεόραση είναι ένας νέος δημιουργικός μυς για εμένα. Δεν κυκλοφορώ τη μουσική που γράφω μέχρι να πειστώ ότι είναι υπέροχη. Γιατί να ισχύει κάτι διαφορετικό στην περίπτωση μιας τηλεοπτικής σειράς;''.
 

 

 

 

 

Φωτογραφία: httpsi0.wp.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker