kiss-logo
Now playingSHIVERS ED SHEERAN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 11 Μαΐου, το 2017 o Luis Fonsi και ο Daddy Yankee απολάμβαναν την τεράστια επιτυχία του σινγκλ που ηχογράφησαν με την πολύτιμη συνεργασία του Justin Bieber, γράφοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Το ''Despacito'', που σαν σήμερα κυριαρχούσε στους καταλόγους επιτυχιών της Μεγάλης Βρετανίας και της Γερμανίας, γράφτηκε αρχικά το 2016 στο Μαϊάμι, όμως η remix εκδοχή με τη συμμετοχή του Justin Bieber στα φωνητικά κυκλοφόρησε στις 17 Απριλίου 2017.

Με την κυκλοφορία του, το official audio video του νέου remix, κατάφερε να συγκεντρώσει 18.8 εκατομμύρια views στην πλατφόρμα του YouTube, στο διάστημα μόνο των 24 πρώτων ωρών, χαρίζοντας στους συντελεστές του το ρεκόρ για το πιο επιτυχημένο ντεμπούτο μουσικό βίντεο του 2017.

Το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, κατάφερε ύστερα από 97 ημέρες παραμονής να ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο θεάσεις, ακολουθώντας την απόλυτα επιτυχημένη πορεία του ''Hello'' της Adele, ενώ ήταν το πρώτο στην ιστορία της μουσικής που κατάφερε να ξεπεράσει τις έξι δισεκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα του YouTube.

Χαρακτηριστικό είναι ότι είχε συγκεντρώσει 25,7 εκατομμύρια views στη διάρκεια μιας μόνο ημέρας ενώ κατά μέσο όρο μέχρι το 2019 κατέγραφε 2,8 εκατομμύρια προβολές σε ημερήσια βάση.

 

 

 

Φωτογραφία: noisematchstudios.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker