kiss-logo
Now playingTO THE MOON AND BACK SAVAGE GARDEN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Frankie Goes To Eurovision

Το θρυλικό συγκρότημα των 80s πάει Eurovision...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση τα μέλη των Frankie Goes To Hollywood πρόκειται να επανασυνδεθούν για μια ζωντανή εμφάνιση, την πρώτη για το συγκρότημα ύστερα από 36 χρόνια.

Ο Holly Johnson και η παρέα του στο θρυλικό συγκρότημα των 80s, θα δώσουν το ''παρών'' στο μεγάλο event που θα σηματοδοτήσει την έναρξη του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Ο ηλικίας 63 ετών frontman του συγκροτήματος επιβεβαίωσε την είδηση μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram γράφοντας: ''Frankie Goes To Eurovision. Για να γιορτάσουμε το γεγονός ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα φιλοξενήσει το διαγωνισμό τραγουδιού της Εurovision στην πατρίδα μας το Λίβερπουλ στη θέση της Ουκρανίας, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι οι Frankie Goes To Hollywood θα επανασυνδεθούν για να εμφανιστούν ζωντανά στην εναρκτήρια συναυλία αυτής της πολύ ιδιαίτερης εκδήλωσης''.

Τα μέλη των Frankie Goes To Hollywood δεν έχουν μοιραστεί ξανά τη σκηνή μαζί με τον τραγουδιστή Holly Johnson τα τελευταία 20 χρόνια, και αυτή η εμφάνιση θα είναι χωρίς αμφιβολία μια μνημειώδης στιγμή για τη μουσική βιομηχανία και ειδικά για τους λάτρεις των 80s.

 

 

 

Φωτογραφία: popexpresso.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker