kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Farewell tour από τους Aerosmith

Μια αποχαιρετιστήρια περιοδεία μπορεί να ξεκινήσει τον επόμενο χρόνο, όχι όμως σηματοδοτώντας το τέλος της μπάντας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Για μια τελευταία και αποχαιρετιστήρια περιοδεία έκανε λόγο ο Steven Tyler των Aerosmith, όντας καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του Howard Stearn.

Μια τέτοιου είδους παγκόσμια περιοδεία θα μπορούσε βέβαια να διαρκέσει ''για πάντα'', όπως δήλωσε με περιπαικτική διάθεση ο Tyler …

Άλλωστε: ''Δείτε τι έγινε με τους KISS'', συμπλήρωσε με νόημα ο frontman των Aerosmith.. Το συγκρότημα από τη Νέα Υόρκη έχει κυκλοφορήσει 20 στούντιο άλμπουμ και οι πωλήσεις των δίσκων τους ξεπερνούν τα εκατό εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει 19 ''farewell tours''. Όπως μας θύμισε ο Tyler, επίσης μια παρόμοια πρακτική με τους KISS έχουν ακολουθήσει και οι The Who.

Πάντως ο Steven Tyler δείχνει να έχει δεσμευτεί πλήρως στη νέα μουσική κατεύθυνσή του, που πλησιάζει περισσότερο στην κάντρι μουσική, με βάση το ντεμπούτο προσωπικό του άλμπουμ.

Προσωπικό δρόμο φαίνεται να ακολουθούν εξάλλου και οι Joe Perry και Brad Whitford, όμως ο Tyler ήταν ξεκάθαρος στην τοποθέτησή του ότι: ''Οι Aerosmith δεν έχουν τελειώσει. Μια αποχαιρετιστήρια περιοδεία μπορεί να ξεκινήσει τον επόμενο χρόνο, όχι όμως σηματοδοτώντας το τέλος της μπάντας. Απλά στη μακρόχρονη ιστορία μας, φαίνεται πως έχει έρθει ο καιρός για μια τέτοια μεγάλη τουρνέ''.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker