kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Daft Punk - Επιστρέφουν με νέο σινγκλ

Το συγκρότημα επιστρέφει στη δισκογραφία με την κυκλοφορία ενός νέου σινγκλ, με τίτλο ''The Writing of Fragments of Time'...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ύστερα από την ανακοίνωση της νέας συλλεκτικής έκδοσης για τα 10 χρόνια κυκλοφορίας του τελευταίου άλμπουμ των Daft Punk, ''Random Access Memories'', το συγκρότημα επιστρέφει στη δισκογραφία με την κυκλοφορία ενός νέου σινγκλ, με τίτλο ''The Writing of Fragments of Time'' μέσω της Panik Records/Sony Music.

Με τη νέα έκδοση του ''Random Access Memories 10th Anniversary Edition'' οι Daft Punk παραμερίζουν την κουρτίνα και αποκαλύπτουν μερικές ακόμη ηχογραφήσεις που παρέμεναν ακυκλοφόρητες από το 2013 μέχρι σήμερα.

Οι στίχοι του ''Fragments of Time'' γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν με τον επι χρόνια συνεργάτη του συγκροτήματος, Todd Edwards με τον οποίο συνεργάστηκαν πρώτη φορά στο τραγούδι ''Face to Face'' που κυκλοφόρησε το 2001.

Στα θρυλικά Henson Recording Studios του Λος Άντζελες στις 29 Φεβρουαρίου 2012, βιντεοσκοπήθηκε όλη η διαδικασία δημιουργίας του μαγικού τραγουδιού από τους Thomas Bangalter και Todd Edwards.

 

 

 

Φωτογραφία: instagram.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker