kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Michael Jackson: Προς πώληση το 50% των δικαιωμάτων της μουσικής του

Εάν αυτή η συμφωνία ολοκληρωθεί, τότε θα είναι η μεγαλύτερη συμφωνία μέχρι σήμερα στην αγορά μουσικών καταλόγων...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Στα 900 εκατομμύρια δολάρια φαίνεται πως εκτιμάται η αξία των πνευματικών δικαιωμάτων του ''βασιλιά της ποπ''. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα μάλιστα, οι διαχειριστές της περιουσίας του καλλιτέχνη που έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 50 ετών, επεξεργάζονται μια συμφωνία προκειμένου να διαθέσουν το ήμισυ των εσόδων που προκύπτουν από τον κατάλογο μουσικής του αείμνηστου καλλιτέχνη έναντι 800-900 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι λεπτομέρειες για την πιθανή πώληση παραμένουν ακόμη ασαφείς. Ωστόσο, πηγές αναφέρουν ότι η Sony μπορεί να είναι ένας πιθανός οικονομικός εταίρος στη συμφωνία. Η εκπρόσωποι του Michael Jackson διαπραγματεύονται το 50% των συμφερόντων του, αναφορικά με τα έσοδα από τις εκδόσεις, την ηχογραφημένη μουσική, τις ζωντανές εμφανίσεις, τα μιούζικαλ αλλά και την επερχόμενη βιογραφική ταινία.

Εάν αυτή η συμφωνία ολοκληρωθεί, τότε θα είναι η μεγαλύτερη συμφωνία μέχρι σήμερα στην αγορά μουσικών καταλόγων. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ωστόσο, η Primary Wave Music κατέχει ήδη ένα μερίδιο των δικαιωμάτων.

 

 

Φωτογραφία: wallpaper.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker