kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 31 Ιανουαρίου, το 1981 γεννήθηκε ο Αμερικανός τραγουδιστής, στιχουργός, παραγωγός, χορευτής και ηθοποιός Justin Timberlake.

Έγινε γνωστός ως ένας από τους τραγουδιστές του ποπ αντρικού συγκροτήματος 'N Sync και έχει τιμηθεί συνολικά με 10 βραβεία Grammy, τρία Brit Awards, εννέα Billboard Music και ένα βραβείο από το περίφημο Ίδρυμα Songwriters Hall of Fame μεταξύ άλλων.

Είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλλιτέχνες με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο. Στη διάρκεια της καριέρας του, ο Timberlake έχει πουλήσει περισσότερα από 88 εκατομμύρια άλμπουμ και σινγκλ παγκοσμίως, ενώ το συγκρότημα των NSYNC έχει στο ενεργητικό του πωλήσεις άνω των 70 εκατομμύριων.

Είναι επίσης ένας από τους 100 καλλιτέχνες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, σύμφωνα με τη λίστα που ανακοίνωσε το περιοδικό Time το 2007 και το 2013.

Το 2019, ο Timberlake ανακηρύχθηκε επίτιμος διδάκτορας από το Berklee College of Music, ενώ τον Ιανουάριο του 2021 εμφανίστηκε ζωντανά στην τελετή ορκωμοσίας του Joe Biden.

 

 

Φωτογραφία: wallpaper.com

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker