kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Whitney Houston – επίκαιρη πάντα

Νέο κομμάτι, το “Don’t Cry For Me”, από το σάουντρακ ‘I Wanna Dance With Somebody’
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Whitney Houston – επίκαιρη πάντα

Νέο κομμάτι, το  “Don’t Cry For Me”, από το σάουντρακ I Wanna Dance With Somebody’

 

Η Whitney Houston είναι πάντα επίκαιρη. Η πρόσφατη κυκλοφορία της είναι μέσα από το OST του ‘I Wanna Dance With Somebody’, και πρόκειται για το κομμάτι  “Don’t Cry For Me”.

Το συγκεκριμένο soundtrack “I Wanna Dance With Somebody (The Movie: Whitney New, Classic and Reimagined)” έχει 35 κομμάτια στα οποία περιλαμβάνεται και η σπάνια ζωντανή ηχογράφηση του “Don’t Cry For Me” από την Whitney Houston . Το κομμάτι αρχικά είχε κυκλοφορήσει από τους BeBe και CeCe Winans για το άλμπουμ ‘Heaven’, που κυκλοφόρησε το 1988. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ‘The Bodyguard World Tour’, η Whitney πήγε στην Αμερική για να κάνει μια συναυλία με φιλανθρωπικό σκοπό για το AIDS Project Los Angeles (APLA).  To τραγούδι “Don’t Cry For Me” που ερμηνεύτηκε ζωντανά από την Whitney Houston και αποτελεί «μια εκπληκτική ανακάλυψη”, όπως λέει ο κορυφαίος δικσογραφικός παράγοντας Clive Davis ο οποίος επισημαίνει: “Οι στίχοι πραγματικά συνδέονται με την ιστορία της ζωής της και όταν την ακούς να το τραγουδάει με το μήνυμα που κουβαλάει, σε συγκινεί".
Θυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν για την Houston με το ντεμπούτο άλμπουμ της, ‘Whitney Houston’ που παρέμεινε για 14 εβδομάδες στο #1 του Billboard 200, κι έχει πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Το άλμπουμ περιλαμβάνει τρία #1 Billboard Hot 100 singles – τα Saving All My Love for You”, “How Will I Know” και “Greatest Love of All”.  Στο 2ο studio άλμπουμ της με τίτλο, ‘Whitney’, που βγήκε το 1987 περιέχονται τα #1 singles, “I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me)”, “Didn’t We Almost Have It All”, “So Emotional” και “Where Do Broken Hearts Go”. Αμφότερα τα άλμπουμ έγιναν διαμαντένια στην Αμερική, κάνοντας την Houston την μόνη μαύρη καλλιτέχνη που έχει 3 διαμαντένια άλμπουμ στη δισκογραφία της. Το τρίτο που πήρε τη συγκεκριμένη διάκριση ήταν το soundtrack της ταινίας “The Bodyguard”.
  
 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker