kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

PNAU – δυναμική επιστροφή

υνεργασία έκπληξη με τον τον superstar Troye Sivan στο ‘You Know What I Need’.
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

PNAU – δυναμική επιστροφή

Συνεργασία έκπληξη με τον τον superstar Troye Sivan στο ‘You Know What I Need’.

Το Αυστραλιανό συγκρότημα PNAU που μετρά εκατομμύρια streams παγκοσμίως επιστρέφει δυναμικά. Η συνεργασία τους με τον Elton John και την Dua Lipa στο ‘Cold Heart’ έγινε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες για το 2021, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 1.5 δισεκατομμύρια streams μέχρι σήμερα, μια #1 επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασίλειου, καθώς έγινε και το πρώτο τους Top 10 στην Αμερική. Η επιτυχημένη τους πορεία συνεχίστηκε και το 2022, κερδίζοντας βραβείο στην κατηγορία ‘Top Dance / Electronic Song’ στα  Billboard Music Awards, ‘Best Collaboration’ στα American Music Awards, αλλά και με υποψηφιότητες στα BRITs (Song of the Year) και Ivor Novellos.
Οι PNAU επιστρέφουν με μία ακόμη μοναδική συνεργασία, αυτή τη φορά με τον superstar Troye Sivan στο τραγούδι ‘You Know What I Need’ που συνδυάζεται με ένα μοναδικό animated video.
Ο Nick Littlemore των PNAU λέει, “Το ότι δουλεύουμε με τον Troye είναι πραγματικά εκπληκτικό! Όταν γράψαμε το τραγούδι δεν φανταζόμασταν ότι θα είμαστε τόσο τυχεροί ώστε ο Troye Sivan να το τραγουδήσει και να δώσει τη δική νότα στον κόσμο των PNAU”.
Ο Troye Sivan προσθέτει, “Είμαι πολύ χαρούμενος που το τραγούδι αυτό κυκλοφορεί λίγο πριν το Αυστραλιανό καλοκαίρι – ο ήχος του με ταξιδεύει σε μουσικά φεστιβάλ και είμαι ευτυχισμένος που πλέον κυκλοφορεί”.
 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker