kiss-logo
Now playingBELIEVER IMAGINE DRAGONS
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Taylor Swift : Εκρηκτική

Κυριαρχία στα American music awards. Πήρε όλα τα βραβεία στα οποία ήταν υποψήφια
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Taylor Swift :  Εκρηκτική

Κυριαρχία στα American music awards. Πήρε όλα τα βραβεία στα οποία ήταν υποψήφια

 

Η Taylor Swift σάρωσε φέτος στα American music awards κατακτώντας όλα τα βραβεία στα οποία ήταν υποψήφια. Ανάμεσα στους τίτλους της φέτος ήταν Favourite Female Pop Artist, και Favourite Female Country Artist.

Στην ίδια διοργάνωση ξεχώρισε επίσης ο Harry Styles που πήρε βραβείο για τον Favourite Male Pop Artist αλλά και Favorite Pop Song με την τεράστια επιτυχία του 'As It Was'.
Εντυπωσιακή παρουσία και για τους BTS που πήραν τον τίτλο του Favorite Pop Duo Or Group κατακτώντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στην κατηγορία και έγιναν οι πρώτοι καλλιτέχνες που επιτυγχάνουν ένα τέτοιο συνεχόμενο ρεκόρ. Οι ίδιοι πήραν πρώτο βραβείο για στην κατηγορία Favorite K-Pop Artist.
Αξιοσημείωτο είναι ότι φέτος τα AMAs περιείχαν τρία ακόμη νέα βραβεία. Το Favorite Rock Song που πήραν οι Måneskin για το 'Beggin', οι Ghost που κατέκτησαν το Favorite Rock Album (για το 'Impera') και o Wizkid για το Favorite Afrobeats Artist.

Σε άλλες κατηγορίες ξεχώρισαν ονόματα όπως Coldplay (Αγαπημένος Καλλιτέχνης Περιοδείας), Marshmello (Αγαπημένος Καλλιτέχνης Χορού/Ηλεκτρονικός Καλλιτέχνης)

Beyoncé (Αγαπημένο R&B άλμπουμ) για το "Renaissance" και (Αγαπημένο R&B τραγούδι) για το "Break My Soul").
 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker