kiss-logo
Now playingUN-BREAK MY HEART (UP TEMPO MIX) TONI BRAXTON
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 22 Νοεμβρίου, το 2015 στην κορυφή του καταλόγου των επιτυχιών βρισκόταν η Adele με την τεράστια επιτυχία της, ''Hello''.

Το σινγκλ της Adele κυριάρχησε στo Official Singles Chart των Ηνωμένων Πολιτειών, της Αυστραλίας, του Καναδά και της Γερμανίας. Στην κορυφή του Billboard Hot 100, κατάφερε να παραμείνει για 10 συνεχόμενες εβδομάδες, καταρρίπτοντας μάλιστα αρκετά ρεκόρ, μεταξύ των οποίων αυτό του πρώτου σινγκλ του οποίου οι ψηφιακές πωλήσεις ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο στη διάρκεια μόνο της πρώτης εβδομάδας από την κυκλοφορία του.

Επιπλέον, η Adele με το βίντεο του νέου της τραγουδιού, κατάφερε να συγκεντρώσει 27,7 εκατομμύρια views σε διάστημα 24 ωρών, δημιουργώντας έτσι ένα νέο ρεκόρ, αφού το κλιπ της ξεπέρασε τις 100 εκατομμύρια προβολές σε διάστημα πέντε ημερών στην πλατφόρμα προβολής Vevo.

Κατά μέσο όρο, το τραγούδι της Adele είχε ένα εκατομμύριο views ανά ώρα, στις δυο πρώτες μέρες κυκλοφορίας του στο YouTube.

 

 

Πηγή φωτογραφίας: mother.ly

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker