kiss-logo
Now playingIT FEELS SO GOOD SONIQUE
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 14 Νοεμβρίου, το 2020 στην κορυφή του Singles Chart στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και τη Γερμανία βρισκόταν ο The Weeknd, με την τεράστια επιτυχία του ''Blinding Lights''.

Με την κυκλοφορία του το «Blinding Lights» έγινε Νο.1 επιτυχία σε 32 χώρες συνολικά, ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες χάρισε στο δημιουργό του το πέμπτο κατά σειρά νούμερο ένα σινγκλ στο Billboard Hot 100 chart.

Στο Hot R&B Songs Chart κατέκτησε επίσης την πρώτη θέση στις 7 Μαρτίου 2020, χαρίζοντας στον Weeknd το έβδομο Νο.1 στο συγκεκριμένο chart, περισσότερα δηλαδή από κάθε άλλον καλλιτέχνη.

Στο Digital Song Sales chart, το σινγκλ έφτασε μέχρι την πρώτη θέση στις 23 Μαρτίου 2020, ενώ στις 30 Μαρτίου κατάφερε επίσης να φτάσει στην κορυφή του Billboard Hot 100.

Επιπλέον, το «Blinding Lights» έγινε το πρώτο τραγούδι που παρέμεινε για έναν χρόνο στο Top 10 του Billboard, ενώ το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε στον Post Malone, ο οποίος είχε καταφέρει να παραμείνει στο Top 10 για 39 εβδομάδες.

 

 

Πηγή φωτογραφίας: wallpapers.com

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker