kiss-logo
Now playingMY ALL (RADIO CLUB MIX) MARIAH CAREY
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Harry Styles : Συνεχίζει ακάθεκτος

Πρώτος άντρας καλλιτέχνης με 3 τραγούδια στο top 10 με τη μία
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Harry Styles : Συνεχίζει ακάθεκτος  

Πρώτος άντρας καλλιτέχνης με 3 τραγούδια στο top 10 με τη μία

Ο Harry Styles παρουσίασε τοMusic For A Sushi Restaurant”, που είναι το τρίτο επίσημο single απο το πολύ-επιτυχημένο και πλατινένιο άλμπουμ του Harry’s House”.

Το κομμάτι συνδυάζεται με clip που έγινε σε σκηνοθεσία του Aube Perrie και γυρίστηκε το προηγούμενο μήνα στο Brooklyn, στη Νέα Υόρκη.

Το “Music For A Sushi Restaurant” έχει γίνει ήδη χρυσό στην Αμερική και έχει μπει στο Top10 στο Pop Radio, κάνοντας τον Harry, τον πρώτο άντρα καλλιτέχνη που έχει 3 τραγούδια στο Top10 με την μία (“As It Was”, “Late Night Talking” και “Music For A Sushi Restaurant”).

Με αυτό το κατόρθωμα, ο Harry είναι ο τρίτος καλλιτέχνης στην ιστορία του Pop Airplay που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Νωρίτερα φέτος, το “Music For A Sushi Restaurant” ήταν το soundtrack για το διαφημιστικό των νέων Apple AirPods. Ο Harry δώρισε την αμοιβή του για το spot στο International Rescue Committee (IRC).

Σημειωτέον ότι μέσα σε 5 μήνες, το “Harry’s House” έχει γίνει πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει πουλήσει πάνω απο 4 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Το πρώτο single “As It Was” έμεινε για 15 εβδομάδες στο #1 του Billboard Hot 100, κάνοντάς το έτσι το 4ο τραγούδι στην ιστορία με τις περισσότερες εβδομάδες στη κορυφή.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker