kiss-logo
Now playingTWIST IN MY SOBRIETY JOANNE
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 29 Σεπτεμβρίου, το 2004 στην κορυφή του Singles Chart στη Μεγάλη Βρετανία βρισκόταν ο Σουηδός DJ και παραγωγός μουσικής Eric Prydz, με την επιτυχία του "Call on Me".

Ο Prydz κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του στούντιο άλμπουμ πολύ αργότερα, το 2016, ωστόσο έγινε παγκοσμίως γνωστός το 2004 από την κυκλοφορία του συγκεκριμένου σινγκλ, που περιλαμβάνει ηχητικό sample από την επιτυχία του Steve Winwood "Valerie".

Η κυκλοφορία είχε αρχικά περιορισμένη επιτυχία σε πωλήσεις στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά κατάφερε να φτάσει στην κορυφή των chart σε πολλές χώρες και μέχρι το τέλος του έτους κατέκτησε την τέταρτη θέση σε πωλήσεις σινγκλ στη χώρα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το βίντεο κλιπ που οπτικοποιεί την επιτυχία του Prydz θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα πιο σέξι στη μουσική βιομηχανία, ενώ στα τέλη του 2004 στη διάρκεια μιας συνέντευξης στο UK Radio Aid για την οικονομική ενίσχυση των θυμάτων από τσουνάμι, ο τότε πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Tony Blair είχε δηλώσει: ''Την πρώτη φορά που είδα το βίντεο κόντεψα να πέσω από το κάθισμα του γυμναστηρίου''.

 

 

Φωτογραφία: promiflash.de

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker