kiss-logo
Now playingLIVIN' IN A WORLD WITHOUT YOU RASMUS
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Δείτε το νέο βίντεο κλιπ της Pink

Δείτε το βίντεο κλιπ του νέου σινγκλ της τραγουδίστριας, και απολαύστε το επίσης μέσα από την ταινία που θα προβληθεί σύντομα.
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Alecia Beth Moore είναι το αληθινό όνομα της τραγουδίστριας και ηθοποιού από την Αμερική που γνωρίσαμε με το καλλιτεχνικό όνομα Pink (P!nk).

Στα τέλη του 2009 η Pink ανακηρύχθηκε ''Καλλιτέχνης της Δεκαετίας'', σύμφωνα με το μουσικό περιοδικό Billboard.

Στο ενεργητικό της τραγουδίστριας-τραγουδοποιού περιλαμβάνονται τρία βραβεία Grammy, πέντε βραβεία MTV Video Music και δύο βραβεία Brit. Οι συνολικές πωλήσεις της ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια αντίτυπα σε άλμπουμ και τα 70 εκατομμύρια σε πωλήσεις σινγκλ, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στα τέλη του Μαΐου πρόκειται να κυκλοφορήσει η νέα ταινία του σκηνοθέτη James Bobin ''Alice Through the Looking Glass'' στην οποία πρωταγωνιστούν οι Johnny Depp, Anne Hathaway και Helena Bonham Carter μεταξύ άλλων και στην οποία ερμηνεύει τραγούδια η Pink.

To νέο σινγκλ της τραγουδίστριας έχει τίτλο ''Just Like Fire'' και είναι ένα από τα τραγούδια που ακούγονται στο σάουντρακ της ταινίας. Η Pink, πρόσφατα προχώρησε σε μια πρώτη παρουσίαση του τραγουδιού μέσα από την τηλεοπτική στέγη της Ellen DeGeneres, ενώ τώρα δόθηκε στη δημοσιότητα και το επίσημο βίντεο κλιπ του.

Τη σκηνοθεσία του κλιπ υπογράφει ο Dave Meyers, ενώ σύντομες εμφανίσεις κάνουν σε αυτό, τόσο ο σύζυγος της Pink, Carey Hart, όσο και η κόρη τους Willow.

 

Δείτε το βίντεο κλιπ του νέου σινγκλ της τραγουδίστριας, και απολαύστε το επίσης μέσα από την ταινία ''Η Αλίκη μέσα από τον καθρέφτη'' που θα προβληθεί σύντομα.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker