kiss-logo
Now playingHIDE YOU KOSHEEN
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 25 Σεπτεμβρίου, το 1999 στην κορυφή των Singles Chart στη Μεγάλη Βρετανία και τη Γερμανία βρισκόταν το συγκρότημα από την Ιταλία Eiffel 65, απολαμβάνοντας παγκόσμια αναγνώριση χάρη στην επιτυχία του σινγκλ ''Blue (Da Ba Dee)''.

Το συγκρότημα Eiffel 65 δημιουργήθηκε το 1997 στα στούντιο της δισκογραφικής εταιρείας Bloss Corporation στο Τορίνο. Τα μέλη του συγκροτήματος είναι οι Jeffrey Jey, Maurizio Lobina και Gabry Ponte.

Οι Eiffel 65 κέρδισαν μάλιστα ένα World Music Award το 2000 στην κατηγορία World Best Selling Italian Group, καθώς και ένα βραβείο B.M.I U.S.A, αφού το τραγούδι τους ακούστηκε περισσότερο από κάθε άλλο στη διάρκεια του έτους, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πρόκειται για το πιο δημοφιλές σινγκλ του συγκροτήματος, που έφτασε μέχρι το Νο. 1 στο chart πολλών χωρών, όπως η Ιρλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Σουηδία, η Ελβετία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, ο Καναδάς, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Ρωσία, η Νέα Ζηλανδία, το Ισραήλ, ο Λίβανος, η Φινλανδία, η Νορβηγία, το Βέλγιο, η Αυστραλία, η Αυστρία, η Ελλάδα, η Γερμανία και η Ουγγαρία.

 

 

Fωτογραφία: 2gloryde

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker