kiss-logo
Now playingUN' ALTRA TE EROS RAMAZZOTTI
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 23 Σεπτεμβρίου, το 2019 η πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Tones and I απολάμβανε την τεράστια επιτυχία του χορευτικού σινγκλ που κυκλοφόρησε με τίτλο ''Dance Monkey''.

Η Toni Watson, όπως είναι το αληθινό όνομα της νεαρής Tones, κυκλοφόρησε στις 10 Μαΐου 2019 το ντεμπούτο της EP με τίτλο ''The Kids Are Coming''.

To «Dance Monkey» ξεχώρισε ως το δεύτερο σινγκλ μέσα από το EP και γνώρισε μεγάλη επιτυχία αφού κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή των chart σε περισσότερες από 30 χώρες, μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, το Βέλγιο, η Αυστρία, ο Καναδάς, η Ιαπωνία, το Ισραήλ, η Ισλανδία, η Εσθονία, η Πορτογαλία, η Γερμανία και άλλες, ενώ έγινε επίσης Top 10 επιτυχία σε αρκετές χώρες της Ασίας και της Ευρώπης.

Πρόκειται για την πρώτη επιτυχία της Tones and I στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου το Dance Monkey κατάφερε να φτάσει, μέχρι σήμερα, ως τη θέση Νο.11 του Billboard Hot 100.

Αξίζει ακόμα να συμπληρώσουμε ότι το σινγκλ κατάφερε να μείνει 19 εβδομάδες στην κορυφή του αυστραλιανού chart, ξεπερνώντας το ρεκόρ που κατείχε ο Ed Sheeran με 16 εβδομάδες παραμονής για την επιτυχία του ''Shape of You''.

 

 

Φωτογραφία: Giulia McGauran

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker