kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 28 Ιουλίου, το 2004 κεντρικό θέμα στην ειδησιογραφία του μουσικού τύπου αποτελούσε η περιπέτεια του Justin Timberlake και η δικαστική της κατάληξη.

Όπως είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος ο διάσημος μουσικός, είχε πέσει θύμα καταδίωξης ενός επαγγελματία φωτογράφου, ο οποίος τον ακολουθούσε εμμονικά, σε σημείο να αισθάνεται ότι απειλείται η ζωή του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Timberlake είχε ζητήσει την παρέμβαση της δικαιοσύνης και σαν αποτέλεσμα ένας δικαστής στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια επέβαλε περιοριστικούς όρους κατά του φωτογράφου Artemus Earl Lister.

Η υπόθεση της παρενόχλησης είχε συζητηθεί σε δικαστήριο του Λος Άντζελες υπό την προεδρία της Linda K. Lefkowitz, που δικαίωσε το αίτημα του νεαρού τραγουδιστή.

Σύμφωνα με τα βρετανικά tabloid, η υπόθεση αφορούσε την υποτιθέμενη παράλληλη σχέση του ηλικίας 23 ετών τότε Justin Timberlake με το μοντέλο Lucy Clarkson, ενώ είχε δεσμό με τη διάσημη ηθοποιό Cameron Diaz.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker