kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 22 Ιουλίου, το 1992 γεννήθηκε στο Τέξας η Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και παραγωγός Selena Gomez. H Selena Marie Gomez ξεκίνησε την καριέρα της ως παιδί θαύμα, συμμετέχοντας στο cast της παιδικής σειράς ''Barney & Friends'', από το 2002 ως το 2004.

Το 2013 κυκλοφόρησε το προσωπικό της solo ντεμπούτο άλμπουμ, που ξεχώρισε αμέσως και κατέκτησε την κορυφή του Billboard 200 album chart στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ύστερα από αυτό η Selena Gomez συνέχισε να γράφει τη δική της, μοναδική ιστορία με χρυσά γράμματα στον κατάλογο των επιτυχιών. Μέχρι και σήμερα, η νεαρή ηθοποιός και τραγουδίστρια συνεχίζει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Η επιτυχία της Gomez, είναι εξίσου μεγάλη στους καταλόγους της Apple Music, των iTunes και του Spotify, τόσο στη Μεγάλη Βρετανία όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Χάρη στο φιλανθρωπικό της έργο, η Selena Gomez είχε καταφέρει να γίνει μάλιστα τον Αύγουστο του 2009 η νεότερη ηλιακά πρέσβειρα της Unicef, στην ηλικία των 17 ετών, ενώ το 2020 το περιοδικό Time συμπεριέλαβε τη νεαρή ερμηνεύτρια στη λίστα του με τους 100 ανθρώπους που έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker