kiss-logo
Now playingHOW TO SAVE A LIFE FRAY
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 17 Ιουλίου, το 1995 η είδηση που μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των απανταχού μουσικόφιλων, ήταν η αποχώρηση του Robbie Williams από το συγκρότημα των Take That.

O διάσημος μουσικός αποφάσισε να αποχωρήσει μάλιστα ενώ το συγκρότημα βρισκόταν στη μέση μιας παγκόσμιας περιοδείας, αφήνοντας τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη να ολοκληρώσουν το δύσκολο έργο. Ύστερα από αυτό, οι Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen και Jason Orange κυκλοφόρησαν ένα τελευταίο σινγκλ πριν να προχωρήσουν στη διάλυση του συγκροτήματος τελικά, το 1996.

Το 1998 o Robbie Williams κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του solo άλμπουμ, με τίτλο «Life Thru A Lens». Το άλμπουμ παρέμεινε συνολικά 218 εβδομάδες στο βρετανικό chart, και οι πωλήσεις του ξεπέρασαν τα τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το συγκρότημα των Take That επανασυνδέθηκε το 2005 για τις ανάγκες μιας μεγάλης περιοδείας καθώς και την κυκλοφορία ενός «Greatest Hits» άλμπουμ.

To συγκρότημα από το Μάντσεστερ είχε συνολικά 28 Τop 40 σινγκλ και 17 Τop 5 σινγκλ στα UK Singles Chart, 12 εκ των οποίων κατάφεραν να φτάσουν ως την πρώτη θέση του καταλόγου των επιτυχιών.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker