kiss-logo
Now playingADDICTED SERGE DEVANT
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 10 Ιουλίου, το 1970 γεννήθηκε ο Jason Orange, ιδρυτικό μέλος και τραγουδιστής των Take That, που γνώρισαν τεράστια επιτυχία με το Νο. 1 hit single τους, «Back For Good» και άλλα επτά τραγούδια που έφτασαν επίσης στην πρώτη θέση του UK singles chart.

Ο Άγγλος ερμηνευτής, χορευτής και ηθοποιός γεννήθηκε στο Μάντσεστερ, όπου ως έφηβος βραβεύτηκε για τις ικανότητές του ως μέλος της ομάδας breakdance χορευτών Street Machine, στα μέσα της δεκαετίας του '80.

To άλμπουμ του συγκροτήματος «Everything Changes», που κυκλοφόρησε το 1993 κατέκτησε την κορυφή του UK Albums Chart και κατάφερε να παραμείνει συνολικά 78 εβδομάδες στο βρετανικό chart.

Το 2006 το συγκρότημα επανασυνδέθηκε για ένα διάστημα, με τη συμμετοχή του Robbie Williams μεταξύ των υπολοίπων μελών, απολαμβάνοντας την τεράστια επιτυχία που ακολούθησε και διοργανώνοντας μια sold-out περιοδεία σε αρκετές πόλεις της Ευρώπης.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker