kiss-logo
Now playingINSATIABLE DARREN HAYES
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 9 Ιουλίου, το 1976 γεννήθηκε ο Αμερικανός μουσικός, συνθέτης και παραγωγός μουσικής Dan Estrin, που είναι ευρύτερα γνωστός ως βασικό μέλος και κιθαρίστας των Hoobastank.

Το συγκρότημα ανήκε στο δυναμικό της Island Records από το 2001 μέχρι το 2012 και έχει κυκλοφορήσει έξι στούντιο άλμπουμ και ένα extended play μέχρι σήμερα.

Η τελευταία κυκλοφορία των Hoobastank ήταν στις 25 Μαΐου του 2018 και οι συνολικές πωλήσεις τους ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τον Ιανουάριο του 2004 οι Hoobastank κυκλοφόρησαν το "The Reason", που ξεχώρισε ως το πρώτο σινγκλ από το δεύτερο, ομώνυμο άλμπουμ του συγκροτήματος.

Το τραγούδι αποτελεί τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επιτυχία του συγκροτήματος, αφού μεταξύ άλλων κατάφερε να φτάσει μέχρι τη δεύτερη θέση του Billboard Hot 100 και την πρώτη θέση του Modern Rock Tracks chart στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ έγινε επίσης Νο. 1 επιτυχία στην Ιταλία και Τοp 10 hit σε 10 άλλες χώρες.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker