kiss-logo
Now playingLISTEN TO YOUR HEART ROXETTE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 7 Ιουλίου, το 2017 η εταιρία που είναι επιφορτισμένη με την τήρηση των Official Charts αναθεώρησε τον τρόπο με τον οποίο συντάσσει το Top 40 του Ηνωμένου Βασιλείου, σε μια προσπάθεια να δυσκολέψει τους καθιερωμένους αστέρες της λίστας, που συχνά εκτοπίζουν με τη δημοφιλία τους νέους και πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες, στερώντας τους κάθε δυνατότητα για ευρύτερη επιτυχία.

Την κίνηση προκάλεσε ο Ed Sheeran, του οποίου το άλμπουμ «÷» (Divide) αποδείχθηκε τόσο δημοφιλές, ώστε κατέλαβε συνολικά 16 θέσεις μεταξύ των 20 κορυφαίων τον Μάρτιο.

Για την καταγραφή των αποτελεσμάτων, η «Official Charts Company», γνωστή και ως «Chart Information Network», συνδυάζει τα αποτελέσματα αρκετών καταλόγων επιτυχιών στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε αρκετές χώρες της Ευρώπης.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο οι λίστες αποτυπώνουν τις μετρήσεις στις ακροάσεις και τις πωλήσεις των σινγκλ, των άλμπουμ και των ταινιών, με τα δεδομένα να συλλέγονται από ένα μείγμα ψηφιακών και φυσικών αγορών ή μεταδόσεων.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker