kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Ένα σχολείο στη μνήμη του Prince από την πρώην σύζυγό του

''Ο κόσμος τον αγάπησε για τη μουσική ιδιοφυΐα που τον χαρακτήριζε, εγώ όμως τον γνώρισα καλύτερα ως σύζυγο, φίλο και αληθινό φιλάνθρωπο''
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Manuela Testolini, πρώην σύζυγος του Prince, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να χρηματοδοτήσει ένα σχολείο που θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος τραγουδοποιού.

Η Testolini υπήρξε παντρεμένη με τον μουσικό – θρύλο, από το 2001 ως το 2006, όντας η δεύτερη σύζυγός του. Ύστερα από το διαζύγιο που ακολούθησε, οι δυο τους διατήρησαν μια στενή φιλική σχέση.

"Ο Prince και εγώ ζήσαμε ένα μαγικό ταξίδι μαζί και τον αγάπησα πάρα πολύ. Ο κόσμος τον αγάπησε για τη μουσική ιδιοφυΐα που τον χαρακτήριζε, εγώ όμως τον γνώρισα καλύτερα ως σύζυγο, φίλο και αληθινό φιλάνθρωπο'', δήλωσε η Manuela στο E! News.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τόπο και το χρόνο πραγματοποίησης του σχεδίου δεν έχουν αποκαλυφθεί προς το παρόν.

Ακόμα και η χορεύτρια Mayte Garcia, πρώτη σύζυγος του τραγουδιστή, δήλωσε πως ο Prince ήταν τα πάντα για εκείνη.

Ωστόσο μια ακόμα από τις πρώην συντρόφους του καλλιτέχνη, η ντράμερ Sheila E, επισκέφθηκε τη διάσημη έπαυλη στο Paisley Park, για να βρεθεί στο πλευρό της αδελφής του και φίλης της, Tyka Nelson.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker