kiss-logo
Now playingHERE WITHOUT YOU 3 DOORS DOWN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Jlo και κόρη μαζί στη σκηνή

Παρουσίασε την κόρη της αποκαλώντας την «αυτοί/αυτούς»
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Jlo και κόρη μαζί στη σκηνή

Παρουσίασε την κόρη της αποκαλώντας την «αυτοί/αυτούς»

 

Σε πρόσφατo live της, η Jlo φιλοξένησε επι σκηνής την 14χρονη κόρη της Emme χρησιμοποιώντας για την παρουσίαση της αντωνυμίες ουδέτερου φύλου. Η Emme έχει το δίδυμο αδερφάκι Max και μπαμπάς τους είναι ο πρώην της τραγουδίστριας, Marc Anthony.

Η Emme είχε ξανακάνει ντουέτο με τη μητέρα της στη σκηνή ερμηνεύονας το κομμάτι «Limitless» στην περιοδεία «It's My Party» το 2019 αλλά και το 2020 είχε εμφανιστεί μαζί της στο Super Bowl.

Σε βίντεο που ανέβηκε στο TikTok λοιπόν η JLo αναφέρθηκε  στο κορίτσι της χρησιμοποιώντας τις αντωνυμίες αυτοί/αυτούς (they/them) αναφέροντας: «Η τελευταία φορά που εμφανιστήκαμε μαζί ήταν σε ένα μεγάλο στάδιο όπως αυτό. Τους (σ.σ. αναφερόμενη στην κόρη της) ζητάω συνέχεια να τραγουδήσουν μαζί μου, αλλά δεν το κάνουν. Οπότε αυτή είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίσταση. Είναι πολύ, πολύ απασχολημένοι. Έχουν κλείσει ραντεβού. Και ακριβοί! Μου κοστίζει όταν βγαίνουν», είπε αστειευόμενη τονίζοντας: «Αλλά αξίζουν κάθε δεκάρα, γιατί είναι το αγαπημένο μου ντουέτο όλων των εποχών. Οπότε, αν μου επιτρέπετε». Η Emme ερμήνευσε το «A Thousand Years» της Christina Perri έχοντας μικρόφωνο που είχε πάνω του τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Φωτογραφίες: JLo twitter

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker