kiss-logo
Now playingLOVE IS FOR FREE SMILEY & PACHA MAN
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 18 Ιουνίου, το 2016 η Adele τιμήθηκε με το βραβείο του συνθέτη της χρονιάς, στην ετήσια απονομή των Ivor Novello Awards, του θεσμού που επιβραβεύει τα σπουδαιότερα επιτεύγματα στη μουσική βιομηχανία.

Η διάσημη ερμηνεύτρια διακρίθηκε για την κυκλοφορία του άλμπουμ της «25», που ηχογραφήθηκε στη διάρκεια του προηγούμενου έτους και σημείωσε πωλήσεις πολλών εκατομμυρίων σε όλο τον κόσμο.

To «25» ήταν ένα από τα άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις του έτους για το 2015, με πωλήσεις άνω των 23 εκατομμυρίων αντίτυπων σε παγκόσμιο επίπεδο, κατακτώντας την τέταρτη θέση στη λίστα με τα δημοφιλέστερα άλμπουμ του 21ου αιώνα και μια θέση στα άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Επιπλέον, ακολουθώντας την επιτυχία του άλμπουμ «21», το άλμπουμ της Adele χαρακτηρίστηκε διαμαντένιο με βάση τις πωλήσεις του, χαρίζοντας στη δημιουργό του το προνόμιο να είναι η μόνη γυναίκα στη μουσική βιομηχανία με διπλή πιστοποίηση στη δεκαετία του 2010.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker