kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 9 Ιουνίου, το 2019 στην κορυφή των charts στη Μεγάλη Βρετανία βρισκόταν για ακόμα μια φορά ο Ed Sheeran, απολαμβάνοντας το αποτέλεσμα της συνεργασίας του με τον Justin Bieber.

Πρόκειται στην ουσία για την τέταρτη συνεργασία μεταξύ των δυο νεαρών καλλιτεχνών, και την πρώτη κυκλοφορία του Ed Sheeran ύστερα από μια αποχή δυο χρόνων που είχε από τη δισκογραφία.

Το σινγκλ ξεχώρισε πρώτο, μέσα από το τέταρτο στούντιο άλμπουμ του Sheeran, το οποίο κυκλοφόρησε στις 10 Μαΐου 2019 με τίτλο «No.6 Collaborations Project».

Με την κυκλοφορία του το σινγκλ έγινε Νο.1 επιτυχία σε 26 χώρες και κατάφερε να φτάσει μέχρι τη δεύτερη θέση των chart σε άλλες έξι.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες έφτασε επίσης στη θέση Νο.2 του Billboard Hot 100 ενώ στην πλατφόρμα του Spotify έκανε ρεκόρ ψηφιακών ακροάσεων την πρώτη μέρα που ανέβηκε, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε η Mariah Carey με την επιτυχία της «All I Want for Christmas Is You».

Tα γυρίσματα του βίντεο που οπτικοποιεί την κυκλοφορία, έγιναν στην Ιαπωνία και το Λος Άντζελες, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Βρετανού Emil Nava, γνωστού για τη συνεργασία του με διάσημους καλλιτέχνες όπως είναι ο Calvin Harris, η Jennifer Lopez, η Camila Cabello, ο Charlie Puth, η Dua Lipa, η Selena Gomez, ο Pharrell Williams και αρκετοί άλλοι.

Το βίντεο των Ed Sheeran και Justin Bieber έχει καταφέρει να ξεπεράσει μέχρι σήμερα τις 518 εκατομμύρια προβολές.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker