kiss-logo
Now playingJUST HOLD ME MARIA MENA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 21 Μαΐου, το 2011 η Adele απολάμβανε το προνόμιο να βρίσκεται στην κορυφή του US Singles Chart, με την κυκλοφορία της «Rolling In The Deep», που ξεχώρισε μέσα από το δεύτερο στούντιο άλμπουμ της με τίτλο «21».

Πρόκειται για το σινγκλ που κατέλαβε μεταξύ άλλων την πρώτη θέση στο Year End Hot 100 Chart του Billboard το 2011, ενώ στις 12 Φεβρουαρίου 2012 το «Rolling in the Deep» βραβεύτηκε με τρία Γκράμι, στις κατηγορίες «Record of the Year», «Song of the Year», και «Best Short Form Music Video».

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού προτάθηκε επίσης για επτά MTV Video Music Awards, ενώ ενδεικτικό της επιτυχίας είναι το γεγονός ότι έχει ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια Like και τις δυο δισεκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα του YouTube.

Το 2021, η μεγάλη επιτυχία της Adele κατέλαβε τη θέση Νο. 82 στη λίστα με τα 500 καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών, όπως παρουσιάστηκε από το Rolling Stone.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker