kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Ανακοινώθηκε η νέα περιοδεία των Guns N' Roses

Οι πρώτες πόλεις σύμφωνα με την ανακοίνωση του συγκροτήματος είναι οι εξής
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το συγκρότημα των Guns N' Roses ανακοίνωσε επίσημα μερικές από τις πόλεις που περιλαμβάνονται στην επερχόμενη περιοδεία του.

Η περιοδεία του συγκροτήματος έχει συζητηθεί αρκετά στο παρελθόν καθώς πολλοί από τους οπαδούς και θαυμαστές του Axl Rose και της παρέας του, δήλωναν μέσα από τα social media την ανυπομονησία τους για μια τέτοια εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανακοινώσεις, η περιοδεία προσδιορίζεται χρονικά, όχι νωρίτερα από το καλοκαίρι, ενώ προς το παρόν 21 είναι οι πόλεις – σταθμοί που περιλαμβάνονται σε αυτή. Όπως αναφέρει ο επίσημος ιστότοπος, στις εμφανίσεις των Guns N' Roses συμμετέχουν τα αρχικά μέλη (Axl Rose, Slash και Duff McKagan), ενώ το μόνο που μένει σε εκκρεμότητα ακόμα είναι η ανακοίνωση των ημερομηνιών.

Στο μεταξύ, η Live Nation που εκπροσωπεί τη μπάντα στη διοργάνωση των συναυλιών, ανακοίνωσε ήδη τις δυο ημερομηνίες στο Las Vegas (στις 8 & 9 Απριλίου), καθώς και δυο εμφανίσεις στο διάσημο Coachella Festival (16 & 23 Απριλίου) και δυο εμφανίσεις στο Mexico City για τις 19 & 20 Απριλίου.

Οι πρώτες πόλεις σύμφωνα με την ανακοίνωση του συγκροτήματος είναι οι εξής:
Atlanta
Boston
Chicago
Cincinnati
Dallas
Detroit
Houston
Kansas City
Nashville
New Orleans
New York
Orlando
Philadelphia
Phoenix
Pittsburgh
San Diego
San Francisco
Seattle
St. Louis
Toronto
Washington, D.C.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker