kiss-logo
Now playingTIRED OF BEING SORRY RINGSIDE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα και ειδήσεις που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 19 Ιανουαρίου, το 2008 την κορυφή του singles chart στην Αυστραλία, τη Γερμανία και τον Καναδά μονοπωλούσε ο Αμερικανός συνθέτης και παραγωγός μουσικής Timbaland, με το αποτέλεσμα της συνεργασίας του με τους OneRepublic.

Η σύνθεση του ''Apologize'' ανήκει στον frontman των OneRepublic Ryan Tedder, ο οποίος έγραψε το τραγούδι για το ντεμπούτο άλμπουμ του συγκροτήματος, ενώ μια remix εκδοχή του σινγκλ περιλαμβάνεται στο άλμπουμ του Timbaland ''Shock Value''.

Πρόκειται για μια παγκόσμια επιτυχία, καθώς το σινγκλ κατέκτησε την κορυφή των chart σε 16 χώρες μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, η Αυστρία, η Καναδάς, η Γερμανία, η Ιταλία, η Νέα Ζηλανδία, η Σουηδία, η Τουρκία και η Ολλανδία, ενώ κατάφερε να παραμείνει για οκτώ συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση του Billboard Pop 100 chart.

Επιπλέον, το ''Apologize'' βρίσκεται στο Νο. 50 της λίστας με τα κορυφαία τραγούδια όλων των εποχών, όπως αποτυπώνεται στο Billboard Hot 100 από την πρώτη μέρα καταγραφής μέχρι και τη συμπλήρωση των 50 χρόνων του chart.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker