kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα και ειδήσεις που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 16 Δεκεμβρίου, το 2001 o Robbie Williams ξεκίνησε μια πορεία τριών εβδομάδων στην κορυφή του singles chart στη Μεγάλη Βρετανία, με το εορταστικό σινγκλ που κυκλοφόρησε ως το αποτέλεσμα της συνεργασίας του με την Nicole Kidman.

Ο Robbie Williams ηχογράφησε τη δική του εκδοχή στο αγαπημένο τραγούδι «Somethin' Stupid» ως ντουέτο με την Αυστραλή, βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, για να συμπεριληφθεί στο θεματικό για τα Χριστούγεννα άλμπουμ του «Swing When You're Winning».

Το σινγκλ είχε ήδη καταγραφεί στους καταλόγους επιτυχιών από την εκτέλεση του Frank και της Nancy Sinatra το 1967, ενώ η αυθεντική εκδοχή ανήκει στον C. Carson Parks και τη σύζυγό του Gaile Foote, οι οποίοι το ηχογράφησαν το 1966 ως Carson and Gaile.

Η εκτέλεση των Williams και Kidman χάρισε στον χαρισματικό τραγουδιστή, συνθέτη και πάλαι ποτέ μέλος των Take That, το πρώτο του Χριστουγεννιάτικο Νο. 1 hit στο Ηνωμένο Βασίλειο, και το πέμπτο συνολικά στην καριέρα του.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker