kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Τα παιδιά ζουν τη μαγεία των Χριστουγέννων

Μουσειοπαιδαγωγικά και εκπαιδευτικά προγράμματα
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που τα παιδιά, αλλά και όσοι αισθάνονται παιδιά, έχουν την τιμητική τους! Γι’ αυτό ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) διοργανώνει σε όλους τους χώρους του, μια σειρά από ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές δράσεις για τα παιδιά και όλη την οικογένεια. 

Τα Μουσεία, τα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης, οι Βιβλιοθήκες, η Πινακοθήκη, το Κέντρο Τεχνών και το Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα», υποδέχονται και πάλι τα παιδιά φορώντας το πιο λαμπερό τους χαμόγελo, καλούνται να συμμετέχουν σε  εργαστήρια εικαστικών, μουσικοκινητικής, αφήγησης, θεατρικού παιχνιδιού, ξεναγήσεις και μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα.

Αλλά και για όσους προτιμούν να μείνουν σπίτι, ο ΟΠΑΝΔΑ προσφέρει μοναδικές διαδικτυακές δράσεις για μικρούς και μεγάλους, που συνδυάζουν τη δημιουργικότητα, την απόκτηση γνώσεων, το παιχνίδι και την ψυχαγωγία με την χριστουγεννιάτικη παράδοση.

Τα προγράμματα σχεδιάζονται και υλοποιούνται από τους μουσειοπαιδαγωγούς, τους βιβλιοθηκονόμους και τους εκπαιδευτικούς του ΟΠΑΝΔΑ. 

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των δράσεων εδώ.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker