Σαν σήμερα...

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα και ειδήσεις που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 16 Νοεμβρίου, το 2006 oι Queen απολάμβαναν το προνόμιο της κορυφής στον κατάλογο των άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών στη Μεγάλη Βρετανία, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Official UK Charts Company.

Η έρευνα αποτύπωνε τα στατιστικά των πωλήσεων του «Greatest Hits», του άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις του συγκροτήματος μέχρι σήμερα, και ενός από τα άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Μέχρι και τον 11ο του 2020, η συλλογή με τα Greatest Hits του συγκροτήματος έχει ξεπεράσει τις 900 εβδομάδες παραμονής στο UK Albums Chart και έχει πιστοποιηθεί 22 φορές πλατινένια, με πωλήσεις άνω των 6 εκατομμυρίων αντιτύπων, περισσότερο δηλαδή από κάθε άλλο άλμπουμ στην ιστορία της μουσικής βιομηχανίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με τον κατάλογο των Official UK Charts, τη δεύτερη θέση βάσει των πωλήσεών τους καταλάμβαναν οι Beatles με την κυκλοφορία τους «Sgt Pepper’s Lonely Heart’s Club Band».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker