kiss-logo
Now playingWHAT IS LOVE HADDAWAY
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα και ειδήσεις που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 13 Νοεμβρίου, το 2000 γεννήθηκε ο Αμερικανός ράπερ τραγουδιστής και συνθέτης Golden Landis Von Jones, που έγινε ευρύτερα γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο 24kGoldn.

Εκτός από τραγουδιστής και συνθέτης, έχει υπάρξει και ηθοποιός στην παιδική του ηλικία.

Ξεκινώντας την επιτυχία του από το TikTok, o 24kGoldn έδειξε στον κόσμο πως η μουσική του μπορεί να αγγίξει κάθε fan ανά την υφήλιο.

Τον Ιούλιο του 2020 κυκλοφόρησε το σινγκλ «Mood», σε συνεργασία με τον Πορτορικανό ράπερ Iann Dior, κατακτώντας την πρώτη θέση στο Billboard Hot 100.

Το «Mood» κυκλοφόρησε στις 24 Ιουλίου 2020 και πολύ σύντομα διακρίθηκε στην πλατφόρμα του TikTok και γνώρισε παγκόσμια επιτυχία. Το σινγκλ έφτασε στην πρώτη θέση του καταλόγου των επιτυχιών στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο, μεταξύ άλλων χωρών.

Πρόκειται μάλιστα για το πρώτο και μοναδικό μέχρι τότε τραγούδι που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του Hot 100, του Hot Rock & Alternative Songs, του Hot Alternative Songs και Hot Rap Songs chart την ίδια εβδομάδα.

Παράλληλα, το σινγκλ γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες της Ευρώπης, ενώ το ντεμπούτο άλμπουμ του νεαρού ράπερ κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2021 με τίτλο «El Dorado».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker