kiss-logo
Now playingNAUGHTY GIRL BEYONCE
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα και ειδήσεις που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 11 Νοεμβρίου, το 1999 η Britney Spears βρισκόταν στην εξαιρετικά τιμητική θέση της αποχώρησης από την τελετή βράβευσης των MTV Awards, έχοντας στην κατοχή της τέσσερα πολύ σημαντικά βραβεία.

Η Britney κατάφερε να διακριθεί στις κατηγορίες «Best Female Singer», «Best Pop Act», «Best Song» (για την επιτυχία της ...Baby One More Time) και «Best Breakthrough Artist».

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η νεαρή ερμηνεύτρια κατάφερε να σαρώσει τα βραβεία του MTV χάρη στην ντεμπούτο κυκλοφορία της, καθώς το σινγκλ της «...Baby One More Time», που περιλαμβάνεται στο ομώνυμο άλμπουμ, είναι ένα από τα τραγούδια με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Το βραβείο στην κατηγορία «Best Rock Act» αποδόθηκε στους Offspring, ενώ για την κατηγορία «Best Male Act» επιλέχθηκε ο ηθοποιός και τραγουδιστής Will Smith και ο Bono βραβεύτηκε στην επίσης τιμητική κατηγορία «Free Your Mind».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker