kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα και ειδήσεις που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 15 Οκτωβρίου, το 2010 o Bruno Mars βρισκόταν στην κορυφή του singles chart στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, με την κυκλοφορία του «Just the Way You Are», του πρώτου σινγκλ που ξεχώρισε μέσα από το ντεμπούτο του άλμπουμ «Doo-Wops & Hooligans».

O Αμερικανός συνθέτης και παραγωγός Peter Gene Hernandez, που έγινε ευρύτερα γνωστός με το όνομα Bruno Mars, κέρδισε μάλιστα ένα βραβείο Γκράμι στην κατηγορία «Best Male Pop Vocal Performance», το 2011.

Εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το «Just the Way You Are» έγινε νούμερο ένα hit στον Καναδά, την Αυστραλία και σε αρκετά Ευρωπαϊκά κράτη.

Στο video clip του τραγουδιού πρωταγωνιστεί η Περουβιανή-Αυστραλιανή ηθοποιός Nathalie Kelley. Στη διάρκεια μόνο της πρώτης εβδομάδας από την κυκλοφορία του, το βίντεο κατάφερε να ξεπεράσει τις 1,5 δισεκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα του YouTube.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker