kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Πανσέληνος Αυγούστου στο Μουσείο Ακρόπολης

Οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με την ευκαιρία της φετινής πανσελήνου του Αυγούστου, το Μουσείο Ακρόπολης θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να απολαύσουν τα εκθέματα του μουσείου με το εξής πρόγραμμα:

Το Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 οι εκθεσιακοί χώροι θα παραμείνουν ανοιχτοί από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο για όλους, στο πλαίσιο της συμμετοχής του μουσείου στη Δράση «21» της Επιτροπής «Ελλάδα 2021». Το εστιατόριο του δευτέρου ορόφου του μουσείου θα είναι ανοιχτό έως τις 12 τα μεσάνυχτα και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία ν' απολαύσουν το φεγγάρι στον εξώστη, όπου θα σερβίρεται βραδινό γεύμα ή ποτό. 

Την Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 οι εκθεσιακοί χώροι του μουσείου θα παραμείνουν ανοιχτοί από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί το εστιατόριο του δευτέρου ορόφου. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην παρουσίαση με τίτλο «Απογεύματα στο Μουσείο Ακρόπολης», όπου θα γνωρίσουν με τους αρχαιολόγους του Μουσείου τις συναρπαστικές ιστορίες που κρύβουν οι θησαυροί των συλλογών.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker