kiss-logo
Now playingALEJANDRO LADY GAGA
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 30 Ιουλίου, το 2006 η Shakira βρισκόταν στο Νο. 1 του καταλόγου των επιτυχιών στη Μεγάλη Βρετανία με την επιτυχία της, «Hips Don't Lie», που ηχογράφηθηκε σε συνεργασία με τον ράπερ από την Αϊτή Wyclef Jean.

Το τραγούδι αρχικά γράφτηκε και ηχογραφήθηκε από τους Wyclef Jean, Lauryn Hill και Pras για την επανασύνδεση των Fugees. Ο τίτλος του τραγουδιού ήταν «Lips Don't Lie» αλλά η ηχογράφηση δεν τέθηκε σε κυκλοφορία λόγω των αντιρρήσεων της Lauryn Hill.

Πρόκειται μεταξύ άλλων για το σινγκλ που κατέρριψε το ρεκόρ για τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις στη διάρκεια μιας εβδομάδας, αλλά και το σινγκλ με τις περισσότερες ψηφιακές πωλήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Eπιπλέον, πρόκειται για το σινγκλ με τις καλύτερες πωλήσεις από γυναίκα ερμηνεύτρια, στον 21ο αιώνα, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Shakira Isabel Mebarak Ripoll είναι κάτοχος ενός αστεριού στην περίφημη λεωφόρο του Hollywood Walk of Fame και είναι μια από τις γυναίκες με τις καλύτερες πωλήσεις άλμπουμ στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker