kiss-logo
Now playingBEFORE YOU GO LEWIS CAPALDI
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 15 Μαΐου, το 2006 η Rihanna κατάφερε να βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της, στην κορυφή του καταλόγου των επιτυχιών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η διάσημη τραγουδίστρια, ηθοποιός, σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας, γνωστή επίσης για το ιδιαίτερα φιλανθρωπικό της έργο, κατάφερε να παραμείνει για τρεις εβδομάδες στην πρώτη θέση του Billboard Hot 100 με την κυκλοφορία του σινγκλ της «SOS». Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο δεύτερο στούντιο άλμπουμ της «A Girl like Me», και γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, ενώ έγινε επίσης Νο. 1 επιτυχία στην Αυστραλία.

Το «SOS» περιλαμβάνει ηχητικό sample από τη μεγάλη επιτυχία των Soft Cell «Tainted Love» του 1981 και έγινε επίσης Νο. 1 hit στο US Hot Dance Club Songs και το Mainstream Top 40 chart, ενώ χαρακτηρίστηκε πλατινένιο με βάση τις πωλήσεις του στην Αμερική, καθώς το σύνολο των πωλήσεών του ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο αντίτυπα.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker