kiss-logo
Now playingCALM DOWN REMA & SELENA GOMEZ
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Ανοίγει η πλατφόρμα του «ΕΡΓΑΝΗ» για τους επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού

Για το Μάρτιο
Text Size:
  • A
  • A
  • A

theater1_kiss_pexels.jpg

photo: pexels
By
KISS 929

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ» για τους επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού για την υποβολή μονομερών δηλώσεων για την καταβολή της αποζημίωσης για το Μάρτιο.
 
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων «οι καλλιτέχνες- επαγγελματίες της  τέχνης και του πολιτισμού που είναι εγγεγραμμένοι στην ειδική πλατφόρμα artandcultureprofessionals.services.gov.gr στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, έως και την 10/1/2021 και είναι  δικαιούχοι αποζημίωσης ειδικού σκοπού, μπορούν να υποβάλλουν μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις για τον μήνα Μάρτιο 2021 . Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων ισχύει έως τις 19 Μαΐου 2021».

Ταυτόχρονα προωθείται προς υπογραφή η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την παράταση της χορήγησης της αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τους καλλιτέχνες και για τον Απρίλιο. Όσον αφορά στο άνοιγμα της πλατφόρμας για τον Απρίλιο θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker