kiss-logo
Now playingLOVE TONIGHT SHOUSE
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Tα Brit Awards τιμούν το έργο του David Bowie

H τελετή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο συναυλιακό χώρο του 02 Arena στο Λονδίνο
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια τελετή αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του David Bowie, πρόκειται να παρακολουθήσουμε τον επόμενο μήνα, με αφορμή τα ετήσια Brit Awards.

H τελετή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο συναυλιακό χώρο του 02 Arena στο Λονδίνο, στις 24 Φεβρουάριου.

Ο διευθυντής της Warner Music και πρόεδρος των Brit Awards, Max Lousada επιβεβαίωσε την είδηση, καθώς το 2014 ο Bowie έγινε ο γηραιότερος αποδέκτης βραβείου των θεσμών.

Μια ακόμα μουσική εκδήλωση στη μνήμη του ''Λευκού Δούκα'' έχει προγραμματιστεί ως ελάχιστος φόρος τιμής, στην αίθουσα του Carnegie Hall της Νέας Υόρκης το Μάρτιο.

Η είδηση του θανάτου του καλλιτέχνη προκάλεσε γενική αναταραχή στα social media και πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν δηλώσεις, μεταξύ των οποίων οι Boy George, Marilyn Manson, Rolling Stones, Madonna και Paul McCartney.

Η τραγουδίστρια των πάλαι ποτέ Eurythmics, Annie Lennox, δήλωσε σοκαρισμένη από την είδηση του θανάτου ενός ανθρώπου που όπως είπε, αποτέλεσε καθοριστική επιρροή στη ζωή και την καριέρα της.

Η κηδεία του ταλαντούχου αστέρα της μουσικής, θα λάβει χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς ο θάνατός του επήλθε σε νοσοκομείο του Manhattan. Παρόντες στην τελετή θα είναι φυσικά η σύζυγός του Iman και τα παιδιά τους Duncan και Alexandria.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker