kiss-logo
Now playingCAN'T FIGHT THE MOONLIGHT LeANN RIMES
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Μερικά από τα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής και του κινηματογράφου, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 18 Φεβρουαρίου, το 2005 η Britney Spears κινήθηκε δικαστικά κατά των συντακτών του tabloid περιοδικού US, ύστερα από φωτογραφικό ρεπορτάζ που παρουσίαζε εικόνες από το μήνα του μέλιτος της διάσημης ερμηνεύτριας. Το φωτογραφικό υλικό είχε διαρρεύσει χωρίς την άδεια της Britney και του συζύγου της Kevin Federline. Οι προσωπικές στιγμές του ζευγαριού από το ταξίδι διακοπών στα νησιά Fiji, δημιούργησαν αίσθηση και συζητήθηκαν για μεγάλο διάστημα. Από την πλευρά τους, οι υπεύθυνοι του περιοδικού απάντησαν δεικτικά δηλώνοντας πως: «Η Britney θα έπρεπε να αποκτήσει ένα δικό της περιοδικό, αν θέλει να υπαγορεύει τον τρόπο παρουσίασης και το περιεχόμενο του κάθε τεύχους».

  • Το 1933 γεννήθηκε στο Τόκιο η Yoko Ono, τραγουδίστρια, ποιήτρια, συγγραφέας και ακτιβίστρια, σύζυγος του John Lennon.

  • Το 1952 γεννήθηκε η Randy Crawford, η Αμερικανίδα ερμηνεύτρια που το 1980 γνώρισε επιτυχία με το σινγκλ «One Day I'll Fly Away», ενώ το 1979 είχε ερμηνεύσει με το συγκρότημα Crusaders τη μεγάλη επιτυχία «Street Life».

  • To 1954 γεννήθηκε στην περιοχή Engelwood, στο New Jersey ο Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής John Travolta. Το 1978 ερμήνευσε τη μεγάλη επιτυχία «You're The One That I Want», ως ντουέτο με την εξίσου σπουδαία Olivia Newton John.

  • Το 1964 γεννήθηκε στην περιοχή New Rochelle, στη Νέα Υόρκη ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης ταινιών Matt Dillon. Έκανε το ντεμπούτο του στην ταινία μεγάλου μήκους «Over the Edge» και καθιερώθηκε ως είδωλο πρωταγωνιστώντας σε ταινίες όπως «My Bodyguard», «Little Darlings» και άλλες.

  • Το 1990 ο Freddie Mercury εμφανίστηκε για τελευταία φορά στη σκηνή, στο πλευρό των υπόλοιπων μελών των Queen, για να παραλάβει ένα βραβείο στην τελετή απονομής των Brit Awards, για την εξαιρετική συνεισφορά του στη μουσική βιομηχανία.

  • Το 1998 μια κιθάρα μάρκας Epiphone Supernova, που ανήκε στον τραγουδιστή των Oasis, Noel Gallagher, πουλήθηκε στην τιμή των 7.820 δολαρίων σε μια δημοπρασία για την υποστήριξη άπορων παιδιών.

  • Το 2004 η Dido εντάχθηκε στο Top 10 των εκπροσώπων της μουσικής βιομηχανίας με τα μεγαλύτερα ετήσια έσοδα, καθώς το δεύτερο άλμπουμ της «Life For Rent» ήταν το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις στη διάρκεια του προηγούμενου έτους.

  • Το 2009 η Duffy αποχώρησε από την τελετή απονομής των Brit awards έχοντας τρία σημαντικά βραβεία στην κατοχή της.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker