kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Η συγνώμη του Justin Timberlake στην Britney Spears

20 χρόνια μετά το χωρισμό τους
Text Size:
  • A
  • A
  • A

sorry1_kiss_pexels.jpg

photo: pexels
By
KISS 929

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν όσα παρουσιάζονται από το ντοκιμαντέρ "Framing Britney Spears", σχετικά με το πώς εκμεταλλεύθηκε ο Justin Timberlake το χωρισμό του από την Britney Spears

Στο ντοκιμαντέρ το οποίο είναι παραγωγή των New York Times, μάρτυρες αναφέρουν πως ο Timberlake επέτρεψε σε ΜΜΕ να κατηγορήσουν την τραγουδίστρια ότι τον πρόδωσε και στη συνέχεια τον χώρισε. 

Μετά την προβολή του "Framing Britney Spears" και τις αντιδράσεις στα social media, ο Timberlake, έκανε ανάρτηση στο Instagram, ζητώντας συγνώμη από την Spears. Επιπλέον, ζήτησε συγνώμη και από την Janet Jackson για το Super Bowl του 2004 όταν κατά την εμφάνισή τους έσκισε το σουτιέν της τραγουδίστριας.

Στην ανάρτησή του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θέλω συγκεκριμένα να ζητήσω συγγνώμη από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και την Τζάνετ Τζάκσον, ατομικά στην κάθε μία, διότι νοιάζομαι και σέβομαι αυτές τις γυναίκες και γνωρίζω ότι απέτυχα. Λυπάμαι για αυτές τις στιγμές στη ζωή μου ή τις πράξεις μου που συνέβαλαν στο πρόβλημα ή που μονοπώλησα τον λόγο ή που δεν εκφράστηκα δίκαια. Δεν στάθηκα στο ύψος των περιστάσεων αυτών, όπως και σε πολλές άλλες… Επωφελήθηκα από ένα σύστημα που προκρίνει τον μισογυνισμό και τον ρατσισμό».

Διαβάστε ακόμη:

Ο Justin Bieber γιόρτασε του Αγίου Βαλεντίνου με τους θαυμαστές του

“The Highlights”: Το νέο album του The Weeknd

Έτσι θα κινούνται πλέον οι εργαζόμενοι λόγω lockdown

Καιρός: Χιόνια παντού και χαμηλές θερμοκρασίες

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker