kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Την απόλυτη best of συλλογή κυκλοφορεί ο The Weeknd

Ο δημιουργός του δημοφιλέστερου hit του 2020, επιστρέφει με την απόλυτη best of νέα κυκλοφορία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ύστερα από μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στη δισκογραφία, ο δημιουργός του δημοφιλέστερου hit του 2020, επιστρέφει με την απόλυτη best of νέα κυκλοφορία.

Το άλμπουμ του Weeknd έρχεται ενόψει της ήδη ανακοινωμένης εμφάνισης του καλλιτέχνη στη σκηνή του Super Bowl για μια μοναδική ζωντανή εμφάνιση. Το Super Bowl LV θα πραγματοποιηθεί στο Raymond James Stadium στην Tampa της Φλόριντα, στις 7 Φεβρουαρίου και όπως είναι γνωστό αποτελεί το μεγαλύτερο ετήσιο τηλεοπτικό γεγονός στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ειδικά επιμελημένη συλλογή αποτελεί μια εισαγωγή στο μουσικό έργο και τα κυριότερα σημεία της καριέρας του Weeknd, ειδικά για το τεράστιο κοινό που συντονίζεται για να παρακολουθήσει το halftime show του τηλεοπτικού προγράμματος.

«Μεγαλώσαμε όλοι παρακολουθώντας τους σπουδαιότερους αθλητές του κόσμου να αγωνίζονται στο Super Bowl και μόνο στα όνειρά μου θα μπορούσα να φανταστώ ότι μπορεί να βρεθώ σε αυτή τη σκηνή. Είναι μεγάλη τιμή και είμαι εκστασιασμένος» αναφέρει ο Weeknd με αληθινό ενθουσιασμό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Abel Makkonen Tesfaye, όπως είναι το αληθινό όνομα του Καναδού τραγουδιστή και συνθέτη, το greatest hits άλμπουμ έχει τίτλο «The Highlights».

Το νέο CD, που περιλαμβάνει 18 τραγούδια διατίθεται ήδη σε προπαραγγελία από τον ιστότοπο του καλλιτέχνη, ενώ επίσημα θα κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουαρίου.

Όπως παραδέχεται ο 30χρονος μουσικός, το follow-up άλμπουμ του «After Hours» θα είναι πιο πολιτικό ως προς το περιεχόμενό του, καθώς η πανδημία του κορονοϊού, οι αμερικανικές εκλογές, αλλά και όλα τα γεγονότα που πυροδότησαν το κίνημα Black Lives Matter, «δημιούργησαν μια αίσθηση ευγνωμοσύνης και εγγύτητας για τους ανθρώπους».

Το άλμπουμ «Highlights» περιλαμβάνει τους εξής τίτλους:

1. Save Your Tears
2. Blinding Lights
3. In Your Eyes
4. Can’t Feel My Face
5. I Feel It Coming Feat. Daft Punk
6. Starboy Feat. Daft Punk
7. Pray For Me Feat. Kendrick Lamar
8. Heartless
9. Often
10. The Hills
11. Call Out My Name
12. Die For You
13. Earned It
14. Love Me Harder (ντουέτο με την Ariana Grande)
15. Acquainted
16. Wicked Games
17. The Morning
18. After Hours.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker