kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Η επιστροφή των Silk City με το "New Love"

Συμμετέχει η Ellie Goulding
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Silk City, το βραβευμένο με Grammy duo, που αποτελείται από τους Diplo και Mark Ronson, επιστρέφει με το "New Love", στο οποίο συμμετέχει η Ellie Goulding. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη τους κυκλοφορία από το 2018. 

"Είμαι τόσο χαρούμενος που βρέθηκα ξανά στο studio με τον Mark", δήλωσε ο Diplo. "Έχουμε ανταλλάξει πολλές ιδέες από την αρχή των Silk City και τελικά βρήκαμε τον χρόνο να φέρουμε στη ζωή κάποιες από αυτές. Δημιουργήσαμε αυτό το classic house track και η Ellie ήταν τόσο ευγενική με το να μας δώσει τη φωνή της". 

"Λατρεύω την μουσική που βγαίνει όταν εγώ και ο Wes συναντιόμαστε", είπε ο Ronson."Υπάρχει χαρά σε αυτό που κάνουμε και είναι διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο έχω δουλέψει. Ξέρω την Ellie για πάνω από 10 χρόνια και είναι τέλειο που επιτέλους κάναμε κάτι μαζί. Η φωνή της έχει τόσο καθαρό τόνο που ξεπερνά τα πάντα". 

"Ξέρω τον Mark και τον Wes εδώ και χρόνια και μου φαίνεται πολύ σωστό ότι κάναμε κάτι μαζί, τη στιγμή που όλοι θέλουμε να χορέψουμε και νιώσουμε ελεύθεροι, ακόμα και αν είμαστε στην κουζίνα μας", δήλωσε η Goulding. "Το τραγούδι μιλάει στο να χάνεις τον εαυτό σου, χωρίς να πρέπει να το δείξεις αλλά ξέροντας οτι και να τον αφήσεις να φύγει θα είναι και πάλι χαρούμενος όπως εσύ. Η κεντρική ιδέα είναι να χορεύεις μόνος σου χωρίς να χρειάζεται να το δείχνεις". 

Μπορείτε επίσης να ακούσετε το τραγούδι που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music εδώ

Η Ellie Goulding

Η καριέρα της πολυπλατινένιας τραγουδίστριας Ellie Goulding περιλαμβάνει δύο υποψηφιότητες για Grammy, μια για χρυσή σφαίρα, δύο για BRIT Awards, πάνω από 18 εκατομμύρια πωλήσεις, πάνω από 140 εκατομμύρια singles και πάνω από 23 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως. 

Τον Οκτώβριο του 2020 κέρδισε Billboard Music Award στην κατηγορία Top Dance/Electronic Song για το track “Close To Me”, το οποίο ήταν και πάλι σε συνεργασία με τον Diplo, συμπεριλήφθηκε στο τελευταίο της album "Brightest Blue" και έλαβε εξαιρετικές κριτικές. 

Οι Silk City

 Οι Silk City είναι ο Diplo και ο Mark Ronson. Το project ονομάστηκε έτσι από το δείπνο στη Φιλαδέλφεια, όπου οι παραγωγοί συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από τουλάχιστον 20 χρόνια. Οι Silk City είναι μια γιορτή της dance μουσικής που ενέπνευσε τους δύο πολύ-πλατινένιους καλλιτέχνες κατά τη διάρκεια της καριέρας τους. Μετά από δεκαετίες φιλικής σχέσης, ο Diplo και ο Ronson μπήκαν στο studio το 2018 για να συνεργαστούν για πρώτη φορά με την προϋπόθεση να αποδώσουν φόρο τιμής στους house, disco και dance ήχους που χρησιμοποιούν σε όλη τους τη ζωή και οι δύο. Το single τους "Electricity" με την Dua Lipa τους απέφερε ένα Grammy στην κατηγορία Best Dance Recording, το οποίο έχει γίνει πλατινένιο σε Αμερική και Αγγλία και ανέβηκε στις κορυφές των charts σε όλο τον κόσμο.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker