kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Ο Bernie Sanders έγινε viral και το διασκεδάζει

«Όχι μόνο διασκεδάζουμε αλλά αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε χρήματα για τους πολίτες με χαμηλό εισόδημα»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η εικόνα του Bernie Sanders έγινε viral πρόσφατα, καθώς η εμφάνισή του στην ορκωμοσία του προέδρου Joe Biden ήταν αδύνατο να περάσει απαρατήρητη.

Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τον γερουσιαστή να παρακολουθεί από απόσταση το σημαντικό γεγονός, ποζάροντας με casual ρούχα και μάλλον σκυθρωπό ύφος.

Εκτός από την ασυνήθιστη ένδυση για τόσο επίσημη εκδήλωση, το σημείο αναφοράς στο στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε είναι τα μάλλινα, πολύχρωμα γάντια του 79χρονου Αμερικανού πολιτικού, που σχολιάστηκαν με κάθε ευφάνταστο τρόπο από τους χρήστες των social media.

Δεκάδες χρήστες έσπευσαν να δώσουν τη δική τους εκδοχή στα social media, παρομοιάζοντας με τα memes τους τα χέρια του Sanders με το χέρι του Θεού από την πολύ γνωστή τοιχογραφία στην Cappella Sistina του Βατικανού, μέχρι την αναπαράσταση της γνωστής σκηνής από την ταινία «Ghost» με την ηθοποιό Demi Moore να πλάθει ένα αγγείο με πηλό υπό το «αόρατο» βλέμμα του Patrick Swayze ή να απολαμβάνει την παρέα των «Friends» και να κάθεται στο πλευρό του Tom Hanks σε μια σκηνή από την ταινία Forrest Gump.

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του καναλιού CNN αν διασκεδάζει με τα δεκάδες memes που κυκλοφόρησαν, ο Sanders εξέπληξε τους πάντες με την απάντησή του, αφού όπως είπε: «Όχι μόνο διασκεδάζουμε αλλά αποφασίσαμε να πουλάμε σε όλη τη χώρα πουλόβερ και μπλουζάκια με τις εικόνες, ώστε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, (ελπίζω δύο εκατομμύρια δολάρια), να πάνε σε διάφορα προγράμματα όπως το Meals on Wheels, που παρέχει τρόφιμα σε ηλικιωμένους πολίτες με χαμηλό εισόδημα».

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker