kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

H δεύτερη σεζόν του Bridgerton έρχεται με νέα επεισόδια

«Ετοιμαστείτε για μια ακόμη σεζόν. Το Bridgerton θα επιστρέψει για δεύτερο κύκλο επεισοδίων»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Ετοιμαστείτε για μια ακόμη σεζόν. Το Bridgerton θα επιστρέψει για δεύτερο κύκλο επεισοδίων». Με αυτό το μήνυμα ανακοινώθηκε από την παραγωγή της δημοφιλούς σειράς ότι η έναρξη των νέων γυρισμάτων έχει ήδη δρομολογηθεί.

Προς το παρόν η διεύθυνση του Netflix δεν έχει ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας. Ωστόσο σύμφωνα με την παραγωγή τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αυτή την άνοιξη και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Λόρδος Anthony Bridgerton, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Jonathan Bailey, «θα κυριαρχήσει στην τηλεοπτική σεζόν».

Η ανακοίνωση παρουσιάστηκε στα social media με τη μορφή επιστολής που γράφτηκε από τον χαρακτήρα της Lady Whistledown, η οποία ουσιαστικά είναι η αρθρογράφος της πόλης.

Ο πρώτος κύκλος της σειράς, έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 25 Δεκεμβρίου 2020 και εντάχθηκε σύντομα στις δέκα δημοφιλέστερες της πλατφόρμας. Είναι η πρώτη σειρά του Netflix που δημιουργεί ο Αμερικανός τηλεοπτικός παραγωγός και σεναριογράφος Chris Van Dusen και υπογράφει η εξίσου επιτυχημένη σεναριογράφος και παραγωγός Shonda Rhimes που είναι γνωστή για τις σειρές «Grey’s Anatomy», «Scandal» και «How to Get away with murder».

Όπως αναφέρεται και στην έκτακτη έκδοση της Lady Whistledown’s Society Papers πάντως: «Η υπομονή είναι αρετή», οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι αξίζει να αναμένουμε τα καλά νέα.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker